Τεχνική Υποστήριξη


 

Η ομάδα του TrackMyFarm, είναι πίσω από κάθε σας βήμα. Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης μας είναι στη διάθεση σας για οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία έχετε. Έχουμε φροντίσει να σας παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη ρύθμιση και παραμετροποίηση του εξοπλισμού σας, και σύντομα στις σελίδες του website μας θα μπορείτε να βρείτε πολλά tips και προτάσεις για τη βελτίωση της λειτουργίας των tracker σας.

Παρ'όλα αυτά, στην περίπτωση που δεν μπορείτε να επιλύσετε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε ανατρέχοντας στις οδηγίες χρήσης που σας έχουμε παράσχει, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας πρώτα ηλεκτρονικά, και μετά τηλεφωνικά. Η αναλυτική ενημέρωση σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε από πλευράς σας μέσω email, μας δίνει την δυνατότητα να εξετάσουμε επαρκώς την κατάσταση, και να διασφαλίσουμε μια γρήγορη αποδοτική επίλυση για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε στο έπακρο το TrackMyFarm.

Ποιά διαδικασία πρέπει να ακολουθήσετε για ταχύτερη επίλυση του προβλήματος σας:

Στείλτε μας το πρόβλημα σας στο support@trackmyfarm.gr , καταγράφοντας τα παρακάτω

1. Αναλυτική περιγραφή του προβλήματος, πως δημιουργήθηκε, πότε και με ποιά συσκευή

2. Συμπεριλάβετε τον σειριακό αριθμό του tracker που χρησιμοποιείτε, καθώς και το όνομα χρήστη που χρησιμοποιείτε για την πλατφόρμα TrackMyFarm

3. Παραθέστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας

Στην πορεία, η περίπτωση σας θα εξετασθεί, και υπεύθυνος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.

 
Login